TENIM UNA ÀMPLIA GAMMA DE SERVEIS AMB ELS QUE GARANTIM LA SEVA DEFENSA JUDICIAL

El nostre estil: Solucions individualitzades. Tractament personalitzat. Independència. Treball en equip. Proactivitat

008
La nostra meta és oferir uns serveis excel·lents amb l’objectiu harmonitzar i integrar el funcionament intern i extern de l’empresa per procurar el major èxit en la seva gestió diària, així aportem la solució més específica per a cada client segons les seves necessitats i vicissituds legals .

Aportar valor afegit en els serveis que prestem és un objectiu que complim cada dia, per aquest motiu tenim els recursos necessaris per dur a terme amb èxit l’assessorament legal que els nostres clients necessiten.

003
Som conscients de tots els problemes que una persona pot veure’s involucrada, fins i tot de manera involuntària. És per això, que atenem de forma particular a cada client, segons les seves necessitats, inquietuds i fins i tot pors.

No només li mantenim informat durant tot el procés, sino que el fem partícip de qualsevol decisió per a la seva major tranquil.litat, així com li acompanyem durant tot el procés de forma personal, adaptant-nos a les seves exigències i necessitats.

001
Oferim assistència lletrada en qualsevol tipus de procediment i jurisdicció.
004
Tenim dos tipus de serveis per satisfer les seves necessitats:

Servei permanent

Esdevenim l’assessor legal extern de la seva empresa per donar resposta a tots els dubtes o problemes que puguin succeir en el dia a dia, entre d’altres, establint de comú acord una quota mensual, sempre atenent a les particularitats de cada cas.

Servei puntual

A Solà Advocats, l’atenem ràpidament en cas de trobar-se en front d’un problema jurídic concret, sempre que ens necessiti.

Serveis per a empreses

La nostra meta és oferir uns serveis excel·lents amb l’objectiu harmonitzar i integrar el funcionament intern i extern de l’empresa per procurar el major èxit en la seva gestió diària.

Aportem a cada client la solució més específica segons les seves necessitats i vicissituts legals.

.

Serveis per a particulars

Som conscients de tots els problemes que una persona pot veure’s involucrada, fins i tot de manera involuntària. És per això, que atenem de forma particular a cada client, segons les seves necessitats, inquietuds i fins i tot pors. No només li mantenim informat durant tot el procés, sino que el fem partícip de qualsevol decisió per a la seva major tranquil.litat.

Altres formes d’organització

Atenent a la diversitat d’empreses existents, siguin classificades per sectors o mides, a Solà Advocats assessorem a cadascuna d’elles adaptant-nos a les seves necessitats, des de la creació de la societat, el seu desenvolupament diari, fins arribat el cas el seu tancament. Sindicats, cooperatives, associacions, ONG…NG…

…El dret a ser defensat legalment ve de lluny…

«El jurat es compon de dotze persones escollides per decidir qui té el millor advocat». Robert Lee Frost

«Si la justícia existeix, ha de ser per a tots; Ningú pot ser exclòs, en cas contrari no seria justícia». Paul Alster

«Si és deure respectar els drets dels altres, és també un deure mantenir els propis.» Herbert Spencer

«El just i l’injust no són producte de la naturalesa, si no de la Llei».  Arquelao de Priene

Consulti el servei segons les seves necessitats o obtingui assessorament des de zero.